inchirieri autocareFirma de transport Comanto 94 a insemnat de la bun inceput si pina in prezent, o provocare, o initiativa cu scopul declarat de a construi si apoi consolida o firma de transport persoane care sa se caracterizeze prin calitatea serviciilor oferite calatorilor, prin toate domeniile de activitate specifice: curse interne regulate (trasee), curse ocazionale atat in tara cat dar si in strainatate si nu in ultimul rand, inchirieri de microbuze si autocare.

Dorim ca prin calitatea serviciilor de transport calatori pe care le prestam de peste 22 de ani, sa ramanem intotdeauna prima dvs. optiune, oricare ar fi scopul calatoriei dvs.

Flota nostra cuprinde peste 50 de microbuze, midiautocare si autocare, cu capacitati de transport intre 8 si 76 de locuri, ce au transportat in ultimii 24 ani un total de peste 8.000.000 de calatori, atat in tara cat si in afara granitelor ei.

Transportam zilnic mii de pasageri, in conditii de maxima siguranta si confort pe rute importante din tara: Bucuresti – Constanta, Bucuresti – Mangalia, Bucuresti – Campina, Bucuresti – Ploiesti. Dispecerii nostri va stau la dispozitie pentru a va oferi informatii despre orarul curselor de microbuz si autocar, preturi si rezervari de bilete.

Calatoria cu noi este sigura iar echipajul care va deserveste este profesionist!

Va asteptam la bord!