Website-ul inchirieriautocare.com.ro nu utilizeaza aplicatii de analiza de la terti (ex: google analytics) sau de la operatorii de retele sociale (ex: facebook pixel). De asemenea, publicarea de comentarii este dezactivata.

Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele personale sau datele cu caracter personal sunt acele informatii unice individuale privind o persoana fizica identificata sau identificabila, referitoare la nume, adresa, cod numeric personal, IP sau numar de telefon, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Ce date colectam?

Colectam doar date transmise involuntar (adresa IP), atunci cand interactionezi cu website-ul nostru.

Atunci cand vizitezi acest website, adresa IP este inregistrata. Insa noi nu folosim adresa ta de IP pentru a te identifica si nici pentru a fi folosita in alte scopuri.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Website-ul inchirieriautocare.com.ro va administra in conditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate, datele de identificare pe care ni le furnizezi atunci cand ne contactezi: nume, prenume, telefon, adresa de Email.

Scopul colectarii datelor este: preluarea comenzilor/solicitarilor sau rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la serviciile achizitionate prin intermediul acestui website.

Website-ul inchirieriautocare.com.ro nu solicita prin intermediul site-ului date cu caracter personal precum CNP sau date bancare.

Website-ul inchirieriautocare.com.ro nu va furniza numele, telefonul si adresa de Email ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Continut inglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include continut inglobat (ex: videouri, imagini, articole etc.). Continutul inglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca si cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot sa colecteze date despre tine, sa foloseasca cookie-uri, sa inglobeze urmarirea suplimentara de la parti terțe si sa-ti monitorizeze interactiunea cu continutul inglobat, inclusiv sa-ti urmareasca interactiunea cu continutul inglobat daca ai un cont si esti autentificat in acel sit web.

Legatura cu alte site-uri

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de noi ca fiind utile pentru vizitatori dar care nu se afla sub controlul sau îndrumarea noastra. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri, se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri insa nu putem garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile tertilor.